ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

1. ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΚΚΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ ΜΗΚOΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΕΘΟΥΣ;

Κατά την διάρκεια της διαδικασίας ψυχρής έκθλιψης, οι κόκκοι σπάνε άνισα και δεν μπορούν να έχουν το ίδιο μέγεθος. Ωστόσο, αυτή η διαδικασία επιτρέπει χαμηλή θερμοκρασία και διατηρεί περισσότερα θρεπτικά συστατικά και αυτή είναι η προτεραιότητά μας. Εστιάζουμε στην ποιότητα και τη σύνθεση των τροφίμων, όχι στη φυσική εμφάνιση του προϊόντος.

2. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΑΛΛΩΝ ΗΠΕΙΡΩΝ;

Όχι. Χρησιμοποιούμε κρέας, λαχανικά και βότανα από τους κοντινούς προμηθευτές της περιοχής (περιοχή του Δούναβη). Αποφεύγουμε µακρές και επικίνδυνες μεταφορές από απομακρυσμένες χώρες. Τα συστατικά Kudo είναι πάντα φρέσκα και γεμάτα από όλες τις θρεπτικές ουσίες και σημαντικά συστατικά - όσο πιο κοντά στη φυσική τους κατάσταση.

3. ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΚΟΝΗ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΑΚΟΥΛΑΣ;

Για την τεχνολογία ψυχρής έκθλιψης δεν χρησιμοποιούμε τεχνητά συστατικά για τη δέσμευση θρεπτικών ουσιών σε κόκκους. Ένα μικρό μέρος του προϊόντος συνθλίβεται, οπότε η σκόνη που βλέπετε στο κάτω μέρος της σακούλας έχει την ίδια υψηλή θρεπτική αξία και μπορεί και πρέπει να χρησιμοποιείται στα τρόφιμα. Μπορείτε να το αναμίξετε με ζεστό νερό και να κάνετε νόστιμο ντύσιμο για το γεύμα του κατοικίδιου ζώου σας!

4. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ;

Αποθηκεύστε το σε δροσερό και ξηρό μέρος μακριά από το άμεσο ηλιακό φως. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα από τα KUDO πλαστικά κουτιά αποθήκευσης.

5. ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΜΕ ΞΥΡΑ ΤΡΟΦΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ;

Μετά το άνοιγμα της σακούλας, το φαγητό μπορεί να αποθηκευτεί για τέσσερις έως έξι εβδομάδες. Πάντα βεβαιωθείτε ότι η σακούλα είναι καλά κλειστή ή κρατήστε τα τρόφιμα στο δοχείο τροφίμων. Στην προσφορά Kudo μπορείτε να βρείτε συσκευασίες των 2,5 kg και 7,5 kg.

6. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΣΚΥΛΙ;

Ναι, είναι. Δεδομένου ότι είναι κατασκευασμένο με τη χρήση τεχνολογίας ψυχρής έκθλιψης, το προϊόν αυτό επιτρέπει την εύκολη πέψη (η οποία είναι πολύ σημαντική για τους ηλικιωμένους σκύλους) και παρέχει υψηλής ποιότητας συστατικά σε φυσική μορφή και βελτιώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και τη γενική υγεία του κατοικίδιου ζώου σας.
ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΑΣ ΑΦΘΟΝΟ ΦΡΕΣΚΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟ.
ΚΛΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΓΕΥΜΑΤΩΝ Η ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΣΕ ΔΟΧΕΙΟ ΚΕΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΗ ΦΡΕΣΚΑΔΑ.
Δεν περιέχουν αυξητικές ορμόνες και αντιβιοτικά, τεχνητές γεύσεις, χρώματα και συντηρητικά.
Η ποσότητα τροφής που χρειάζεται ο σκύλος σας εξαρτάται από το μέγεθος, την ηλικία, το επίπεδο δραστηριότητας και το περιβάλλον του.
Απλώς ξεκινήστε να τροφοδοτείτε το σκύλο σας σύμφωνα με τις συστάσεις μας, προσαρμόστε το ανάλογα με την ανάγκη του και φροντίστε να έχει πάντα φρέσκο νερό.

Danube Petfoods∙Antifašističke borbe 4/8 ∙11070 Βελιγράδι∙Σερβία

@2018 Kudo φαγητό για σκύλους και γάτες. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.

Scroll Up