ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

Κατά την διάρκεια της διαδικασίας ψυχρής έκθλιψης, οι κόκκοι σπάνε άνισα και δεν μπορούν να έχουν το ίδιο μέγεθος. Ωστόσο, αυτή η διαδικασία επιτρέπει χαμηλή θερμοκρασία και διατηρεί περισσότερα θρεπτικά συστατικά και αυτή είναι η προτεραιότητά μας. Εστιάζουμε στην ποιότητα και τη σύνθεση των τροφίμων, όχι στη φυσική εμφάνιση του προϊόντος.

Όχι. Χρησιμοποιούμε κρέας, λαχανικά και βότανα από τους κοντινούς προμηθευτές της περιοχής (περιοχή του Δούναβη). Αποφεύγουμε µακρές και επικίνδυνες μεταφορές από απομακρυσμένες χώρες. Τα συστατικά Kudo είναι πάντα φρέσκα και γεμάτα από όλες τις θρεπτικές ουσίες και σημαντικά συστατικά - όσο πιο κοντά στη φυσική τους κατάσταση.

Για την τεχνολογία ψυχρής έκθλιψης δεν χρησιμοποιούμε τεχνητά συστατικά για τη δέσμευση θρεπτικών ουσιών σε κόκκους. Ένα μικρό μέρος του προϊόντος συνθλίβεται, οπότε η σκόνη που βλέπετε στο κάτω μέρος της σακούλας έχει την ίδια υψηλή θρεπτική αξία και μπορεί και πρέπει να χρησιμοποιείται στα τρόφιμα. Μπορείτε να το αναμίξετε με ζεστό νερό και να κάνετε νόστιμο ντύσιμο για το γεύμα του κατοικίδιου ζώου σας!

Danube Petfoods∙Fenečka 107 ∙11275 Boljevci∙Serbia

@2018 Kudo φαγητό για σκύλους και γάτες. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.