ВАШИТЕ ВЪПРОСИ

1. ЗАЩО ИМА ГРАНУЛИ С РАЗЛИЧНА ДЪЛЖИНА И РАЗМЕР?

По време на процеса на студено пресоване гранулите неравномерно су чупят и не могат да бъдат с еднакъв размер. Този процес обаче позволява ниска температура и поддържа повече хранителни вещества и това е наш приоритет. Нашият фокус е върху качеството и състава на храната, а не върху физическия вид на продукта.

2. НИКОЯ ОТ СЪСТАВКИТЕ, ВНЕСЕНА ЛИ Е ОТ ДРУГИ КОНТИНЕНТИ?

Не. Ние използваме месо, зеленчуци и билки от близки доставчици в региона (Дунавския регион). Ние избягваме дългия и рисков транспорт от отдалечени страни. Съставките Kudo са винаги пресни и пълни с всички хранителни вещества и важни съставки, по-близки до естественото състояние.

3. ЗАЩО ИМА ХРАНА НА ПРАХ НА ДЪНОТО НА ЧУВАЛА?

За технологията за студеното пресоване ние не използваме никакви изкуствени съставки за свързване на хранителни вещества в гранулите. Малка част от продукта е смачкана, така че прахът, който виждате в дъното на торбата, има същата висока хранителна стойност и може и трябва да се използва за храна. Можете да го смесвате с топла вода и да направите вкусна каша за храната на вашия домашен любимец!

4. КАКЪВ Е НАЙ-ДОБРИЯТ НАЧИН ЗА СЪХРАНЕНИЕ НА ХРАНАТА?

Съхранявайте храната на хладно и сухо място, далеч от пряка слънчева светлина. Можете да използвате и една от пластмасовите кутии за съхранение на KUDO.

5. КОЛКО ДЪЛГО МОГАТ ДА СЕ СЪХРАНЯВАТ ПРИ СТАЙНИ УСЛОВИЯ ЧУВАЛИТЕ СЪС СУХА ХРАНА?

След отваряне на торбата храната може да се съхранява в продължение на четири до шест седмици. Винаги се уверявайте, че торбата е добре запечатана или съхранявайте храна в в съд за храни. В офертата на кудо можете да намерите опаковки от 2,5 кг и 7,5 кг.

6. ПОДХОДЯЩ ЛИ Е ТОЗИ ПРОДУКТ ЗА ПО-ВЪЗРАСНО КУЧЕ?

Да, по-добър е. Тъй като е произведен чрез технология за студено пресоване, позволява лесното храносмилане (което е много важно и за по-възрастните кучета) и осигурява висококачествени съставки в естествена форма и подобрява имунната система и цялостното здраве на вашия домашен любимец.
ПОСТАРАЙТЕ СЕ ВСЕКИ ДЕН ДАВАТЕ НА СВОЕТО КУЧЕ ЧИСТА И ПРЯСНА ВОДА.


ХУБАВО ЗАТВАРЯЙТЕ ОПАКОВКАТА МЕЖДУ ХРАНЕНИЯТА ИЛИ ПАЗЕТЕ ПРОДУКТА В СЪД С ВАКУУМНО ЗАТВАРЯНЕ, ЗА ДА ГО ЗАПАЗИТЕ ПРЕСЕН.

Без растежен хормон и антибиотици, без изкуствени аромати, оцветители и консерванти.
Количеството храна, от което кучето ви се нуждае, зависи от размера, възрастта, нивото на дейност и околната среда. Просто започнете да го храните според нашите препоръки, коригирайте храненето според нуждите и винаги оставяйте прясна вода.

Danube Petfoods∙Fenečka 107 ∙11275 Boljevci∙Serbia

Чести въпроси

@2018 Кудо храна ка кучета и котки. всички права запазени.

Scroll Up