ВАШИТЕ ВЪПРОСИ

1. ЗАЩО ИМА ГРАНУЛИ С РАЗЛИЧНА ДЪЛЖИНА И РАЗМЕР?

По време на процеса на студено пресоване гранулите неравномерно су чупят и не могат да бъдат с еднакъв размер. Този процес обаче позволява ниска температура и поддържа повече хранителни вещества и това е наш приоритет. Нашият фокус е върху качеството и състава на храната, а не върху физическия вид на продукта.

2. ДАЛИ НЯКОИ ПРОДУКТИ СЕ ВНАСЯТ ОТ ДЪРЖАВИ НА ДРУГИ КОНТИНЕНТИ?

Не. Ние използваме месо, зеленчуци и билки от близки доставчици в региона (Дунавския регион). Ние избягваме дългия и рисков транспорт от отдалечени страни. Съставките Kudo са винаги пресни и пълни с всички хранителни вещества и важни съставки, по-близки до естественото състояние.

3. ЗАЩО НА ДЪНОТО НА ТОРБАТА ИМА ПРАХ?

За технологията за студеното пресоване ние не използваме никакви изкуствени съставки за свързване на хранителни вещества в гранулите. Малка част от продукта е смачкана, така че прахът, който виждате в дъното на торбата, има същата висока хранителна стойност и може и трябва да се използва за храна. Можете да го смесвате с топла вода и да направите вкусна каша за храната на вашия домашен любимец!

4. ПО КАКЪВ НАЧИН Е НАЙ-ДОБРЕ ЗА СЪХРАНЯВАТЕ ХРАНАТА?

Съхранявайте храната на хладно и сухо място, далеч от пряка слънчева светлина. Можете да използвате и една от пластмасовите кутии за съхранение на KUDO.

5. ЗА КАКЪВ СРОК СУХАТА ХРАНА В ТОРБАТА МОЖЕ ДА СЕ СЪХРАНИ ПРИ СТАЙНИ УСЛОВИЯ?

След отваряне на торбата храната може да се съхранява в продължение на четири до шест седмици. Винаги се уверявайте, че торбата е добре запечатана или съхранявайте храна в в съд за храни. В офертата на кудо можете да намерите опаковки от 2,5 кг и 7,5 кг.

6. ДАЛИ ТОЗИ ПРОДУКТ Е ДОБЪР ЗА ПО-ВЪЗРАСТНО КУЧЕ?

Да, по-добър е. Тъй като е произведен чрез технология за студено пресоване, позволява лесното храносмилане (което е много важно и за по-възрастните кучета) и осигурява висококачествени съставки в естествена форма и подобрява имунната система и цялостното здраве на вашия домашен любимец.
ПОСТАРАЙТЕ СЕ ВСЕКИ ДЕН ДАВАТЕ НА СВОЕТО КУЧЕ ЧИСТА И ПРЯСНА ВОДА.


ХУБАВО ЗАТВАРЯЙТЕ ОПАКОВКАТА МЕЖДУ ХРАНЕНИЯТА ИЛИ ПАЗЕТЕ ПРОДУКТА В СЪД С ВАКУУМНО ЗАТВАРЯНЕ, ЗА ДА ГО ЗАПАЗИТЕ ПРЕСЕН.

Без растежен хормон и антибиотици, без изкуствени аромати, оцветители и консерванти.
Количеството храна, от което кучето ви се нуждае, зависи от размера, възрастта, нивото на дейност и околната среда. Просто започнете да го храните според нашите препоръки, коригирайте храненето според нуждите и винаги оставяйте прясна вода.

Danube Petfoods∙Антифашистка борба 4/8 ∙11070 Белград∙Сърбия

Чести въпроси

@2018 Кудо храна ка кучета и котки. всички права запазени.

Scroll Up