CÂINII SUNT CARNIVORI
RESPECTĂM ACEST LUCRU PRECUM RESPECTĂM ȘI NATURĂ
TOATE PRODUSELE NOASTRE SUNT FĂCUTE AȘA CUM NATURĂ A INTENȚIONAT- PLINE DE CARNE ȘI FĂRĂ CEREALE

ADRIATIC FISH

ALL BREEDS

KUDO ADRIATIC FISH este o masă perfect echilibrată, în conformitate cu cerințele pentru câinii adulți DE TOATE RASELE. Este bogat în proteine de pește și nutrienți compleți din legume și plante sănătoase, ceea ce va face animalul vital și sănătos.

•  Produsul este ușor de digerat datorită tehnologiei de presare la rece care menține ingredientele în forma lor naturală.

• Folosim doar peștele sălbatice proaspete prinse în Marea Adriatică. 

• Furnizorii noștri trebuie să aibă un certificat pentru pescuitul durabil.

• Conținutul ridicat de ulei de pește asigura acizii grași de omega-3 și omega-6 care susțin îngrijirea pielii și a blănii.

• Formula de monoproteine este o alegere excelentă pentru câinii sensibili la alergii.

• Făcute fără cereale, cartofi și tapioca - indice glicemic scăzut, o digestie mai bună, mai puține alergie.

• Beta-glucani din drojdie uscată de bere și rădăcină de cicoare stimulează imunitatea naturală.

• Această rețetă conține, de asemenea, un dovleac pentru o digestie mai bună.

CONȚINUT ANALITIC: proteine brute 27,3%, grăsimi brute 14,1%, fibre brute 3,2%, cenușă brută 6,7%, calciu 1,1%, fosfor 0,9%, sodiu 0,15%, umiditate max. 10%.

INGREDIENTE: pește adriatic deshidratat (29%), mazăre uscată, ulei de pește adriatic (12%), semințe de hrișcă uscată, rădăcină uscată la soare, semințe întregi de hrișcă, morcovi uscați (1.2% mere, dovleac uscat, extract de cicoare, plante uscate (mușețel, rozmarin, patrunjel) (0,3%), beta-glucani, fulgi de psyllium, vitamine si minerale.

* Valori prezentate în grame / alimentarea zilnica pentru câini se bazează pe ME calculat ca o bază pentru alimenterea.

* Orientările privind hrana sunt cantitățile inițiale; câinele Dvs. poate avea nevoie de mai multă sau mai puțină hrană în funcție de vârstă, nivel de activitate și temperament.

* Poate fi necesar să ajustați aportul alimentar al câinelui după un timp. Plasați întotdeauna apă proaspătă cu fiecare masă.

NOTĂ IMPORTANTĂ: Nu utilizați cupă de măsură pentru alimentele de câine extrudate, alimentele presate la rece sunt mult mai dense. Utilizați un vas Kudo pentru măsurarea sau măsurați alimentele cu un cantar de bucatarie precis.

Danube Petfoods∙Fenečka 107 ∙11275 Boljevci∙Serbia

@2018 Kudo hrană petru câinii și pisici. Toate drepturile rezervate.