ÎNTREBĂRILE DVS.

1. DE CE EXISTĂ GRANULELE DE DIFERITE LUNGIME SI DIMENSIUNI?

În timpul procesului de presare la rece, granulele sunt fracturi inegale și nu pot avea aceeași dimensiune. Cu toate acestea, acest proces permite temperaturi scăzute și menține mai multe substanțe nutritive, și aceasta este prioritatea noastră. Accentul nostru se pune pe calitatea și compoziția alimentelor, nu pe aspectul fizic al produsului.

2. EXISTĂ VREUN INGREDIENT IMPORTAT DIN ALTE ȚĂRI SAU DIN ALTE CONTINENTE?

Nu. Utilizăm carne, legume și ierburi de la furnizorii din apropiere din regiune (regiunea Dunării). Evităm transportul lung și riscant din țările îndepărtate. Ingredientele Kudo sunt întotdeauna proaspete și pline de toate substanțele nutritive și ingrediente importante – cât mai aproape de starea lor naturală.

3. DE CE EXISTĂ PRAFUL LA FUNDUL PUNGII?

Pentru tehnologia de presare la rece noi nu folosim ingrediente artificiale pentru a lega substanțele nutritive în granule. O mică parte a produsului este zdrobită, astfel încât praful pe care îl vedeți în partea inferioară a pungii are aceeași valoare nutritivă ridicată și poate și ar trebui să fie folosit pentru alimentarea. Puteți să-l amestecați cu apă caldă și să faceți un sos delicios pentru animalul de companie!

4. CARE ESTE CEL MAI BUN MOD PENTRU A PASTRA HRANĂ?

Pastrați hrană într-un loc răcoros și uscat, departe de lumina directă a soarelui. De asemenea, puteți utiliza una dintre cutiile plastice KUDO.

5. CÂT TIMP SACURILE CU HRANĂ USCATA S-AR PUTEA PASTRA ÎN CONDIȚIILE AMBIENTALE STANDARDE?

După deschiderea sacului, alimentele pot fi păstrate timp de patru până la șase săptămâni. Asigurați-vă întotdeauna că sacul este bine inchis sau păstrați alimente într-un ambalaj pentru alimente. În oferta Kudo puteți găsi ambalaje de 2,5 kg și 7,5 kg.

6. ACEST PRODUS POATE FI CONZUMAT DE CÂTRE UN CÂINE ÎN VÂRSTA?

Da, poate. Fiind fabricat cu tehnologie de presare la rece, aceasta permite digestia ușoară (care este foarte importantă pentru câinii în vârstă) și oferă ingrediente de înaltă calitate în formă naturală și îmbunătățește sistemul imunitar și sănătatea generală a animalului dumneavoastră de companie.
Asigurați-vă că în fiecare zi, câinele Dvs. primește o doză suficienta de apă proaspătă și curată.
INCHIDEȚI AMBALAJUL BINE ÎNTRE MESELE SAU PASTRAȚI PRODUSUL ÎNR-UN VAS DE VACUUM PENTRU A OBȚINE PROSPEȚIMEA.
Nu există hormoni de creștere și antibiotice, nu conține arome, culori și conservanți artificiali.
Cantitatea de alimente de care câinele are nevoie depinde de mărimea, vârsta, nivelul de activitate și de mediul înconjurător. Doar începeți alimentarea conform recomandărilor noastre, reglați-o după cum este necesar și lăsați întotdeauna apă proaspătă.

Danube Petfoods∙Fenečka 107 ∙11275 Boljevci∙Serbia

@2018 Kudo hrană petru câinii și pisici. Toate drepturile rezervate.