ÎNTREBĂRILE DVS.

În timpul procesului de presare la rece, granulele sunt fracturi inegale și nu pot avea aceeași dimensiune. Cu toate acestea, acest proces permite temperaturi scăzute și menține mai multe substanțe nutritive, și aceasta este prioritatea noastră. Accentul nostru se pune pe calitatea și compoziția alimentelor, nu pe aspectul fizic al produsului.

Nu. Utilizăm carne, legume și ierburi de la furnizorii din apropiere din regiune (regiunea Dunării). Evităm transportul lung și riscant din țările îndepărtate. Ingredientele Kudo sunt întotdeauna proaspete și pline de toate substanțele nutritive și ingrediente importante – cât mai aproape de starea lor naturală.

Pentru tehnologia de presare la rece noi nu folosim ingrediente artificiale pentru a lega substanțele nutritive în granule. O mică parte a produsului este zdrobită, astfel încât praful pe care îl vedeți în partea inferioară a pungii are aceeași valoare nutritivă ridicată și poate și ar trebui să fie folosit pentru alimentarea. Puteți să-l amestecați cu apă caldă și să faceți un sos delicios pentru animalul de companie!

Danube Petfoods∙Fenečka 107 ∙11275 Boljevci∙Serbia

@2018 Kudo hrană petru câinii și pisici. Toate drepturile rezervate.