VAŠA PITANJA

1. ZAŠTO POSTOJE GRANULE RAZLIČITIH DUŽINA I VELIČINA?

Tijekom procesa hladnog prešanja, granule se nejednako lome i ne mogu biti iste veličine. Međutim, ovaj proces omogućava nisku temperaturu i zadržava više hranjivih tvari, a to je naš prioritet. Fokus nam je na kvaliteti i sastavu hrane, a ne na fizičkom izgledu proizvoda.

2. UVOZE LI SE NEKI SASTOJCI IZ ZEMALJA S DRUGIH KONTINENATA?

Ne. Koristimo meso, povrće i bilje od obližnjih dobavljača iz regije (Dunavske regije). Izbjegavamo dug i rizičan transport iz udaljenih zemalja. Kudo sastojci su uvijek svježi i puni svih hranjivih tvari i važnih sastojaka – što sličniji prirodnom stanju.

3. ZAŠTO NA DNU VREĆE IMA PRAHA?

Za tehnologiju hladnog prešanja ne koristimo nikakve umjetne sastojke za vezivanje hranjivih tvari u granulama. Mali dio proizvoda se mrvi, pa prah koji vidite u dnu vreće ima istu visoku hranjivu vrijednost i može, i treba, se koristiti za jelo. Možete ga pomiješati s toplom vodom i napraviti ukusan preljev za obrok vašeg ljubimca!

4. NA KOJI NAČIN JE NAJBOLJE ČUVATI HRANU?

Čuvajte je na hladnom i suhom mjestu, podalje od izravne sunčeve svjetlosti. Također, možete koristiti neku od KUDO plastičnih kutija za čuvanje.

5. KOLIKO DUGO SE VREĆE SA SUHOM HRANOM MOGU ČUVATI U STANDARDNIM SOBNIM UVJETIMA?

Nakon što otvorite vreću, hrana se može čuvati od četiri do šest tjedana. Uvijek se pobrinite da je vreća dobro zatvorena, ili čuvajte hranu u posudi za hranu. U ponudi Kudoa možete naći pakiranja od 2,5 kg i 7,5 kg.

6. JE LI OVAJ PROIZVOD DOBAR ZA STARIJEG PSA?

Da, jeste. Pošto je napravljen tehnologijom hladnog prešanja, omogućava laku probavu (što je vrlo važno za starije pse) i pruža visokokvalitetne sastojke u prirodnom obliku, a poboljšava imunološki sustav i opće zdravlje vašeg ljubimca.


POBRINITE SE DA SVAKOG DANA DAJETE SVOM PSU DOSTA SVJEŽE I ČISTE VODE.
ČVRSTO ZATVARAJTE PAKIRANJE IZMEĐU OBROKA ILI ČUVAJTE PROIZVOD U VAKUUMSKOJ POSUDI KAKO BISTE OČUVALI SVJEŽINU.


Nema hormone rasta i antibiotike, nema umjetnih okusa, boja i konzervansa.
Količina hrane potrebne vašem psu ovisi o veličini, dobi, razini aktivnosti i okolišu. Jednostavno počnite hranjenje prema našim preporukama, prilagodite prema potrebi i uvijek ostavite svježu vodu.

Nema hormone rasta i antibiotike, nema veštačkih ukusa, boja i konzervansa.

Količina hrane potrebne vašem psu zavisi od veličine, starosti, nivoa aktivnosti i životne sredine. Jednostavno počnite hranjenje prema našim preporukama, prilagodite prema potrebi i uvek ostavite svežu vodu.

Danube Petfoods∙Fenečka 107 ∙11275 Boljevci∙Srbija

@2018 Kudo hrana za pse i mačke. Sva prava pridržana.

Scroll Up