VAŠA PITANJA

1. ZAŠTO POSTOJE GRANULE RAZLIČITIH DUŽINA I VELIČINA?

Tokom procesa hladnog presovanja, granule se nejednako lome i ne mogu biti iste veličine. Međutim, ovaj proces omogućava nisku temperaturu i zadržava više hranljivih materija, a to je naš prioritet. Fokus nam je na kvalitetu i sastavu hrane, a ne na fizičkom izgledu proizvoda.

2. DA LI SE NEKI SASTOJCI UVOZE IZ ZEMALJA SA DRUGIH KONTINENATA?

Ne. Koristimo meso, povrće i bilje od obližnjih dobavljača iz regije (Dunavske regije). Izbegavamo dug i rizičan transport iz udaljenih zemalja. Kudo sastojci su uvek sveži i puni svih hranljivih materija i važnih sastojaka – što sličniji prirodnom stanju.

3. ZAŠTO NA DNU VREĆE IMA PRAHA?

Za tehnologiju hladnog presovanja ne koristimo nikakve veštačke sastojke za vezivanje hranljivih materija u granulama. Mali deo proizvoda se mrvi, pa prah koji vidite u dnu vreće ima istu visoku hranljivu vrednost i može, i treba, da se koristi za jelo. Možete ga pomešati sa toplom vodom i napraviti ukusan preliv za obrok vašeg ljubimca!

4. NA KOJI NAČIN JE NAJBOLJE ČUVATI HRANU?

Čuvajte je na hladnom i suvom mestu, dalje od direktne sunčeve svetlosti. Takođe, možete koristiti neku od KUDO plastičnih kutija za čuvanje.

5. KOLIKO DUGO SE VREĆE SA SUVOM HRANOM MOGU ČUVATI U STANDARDNIM SOBNIM USLOVIMA?

Pošto otvorite vreću, hrana može da se čuva od četiri do šest sedmica. Uvek se pobrinite da je vreća dobro zatvorena, ili čuvajte hranu u posudi za hranu. U ponudi Kudoa možete naći pakovanja od 2,5 kg i 7,5 kg.

6. DA LI JE OVAJ PROIZVOD DOBAR ZA STARIJEG PSA?

Da, jeste. Pošto je napravljen tehnologijom hladnog presovanja, omogućava lako varenje (što je veoma važno za starije pse) i pruža visokokvalitetne sastojke u prirodnom obliku, a poboljšava imuni sistem i opšte zdravlje vašeg ljubimca.

POSTARAJTE SE DA SVAKOG DANA DAJETE SVOM PSU DOSTA SVEŽE I ČISTE VODE.

ČVRSTO ZATVARAJTE PAKOVANJE IZMEĐU OBROKA ILI ČUVAJTE PROIZVOD U VAKUUMSKOJ POSUDI KAKO BISTE OČUVALI SVEŽINU.

Nema hormone rasta i antibiotike, nema veštačkih ukusa, boja i konzervansa.

Količina hrane potrebne vašem psu zavisi od veličine, starosti, nivoa aktivnosti i životne sredine. Jednostavno počnite hranjenje prema našim preporukama, prilagodite prema potrebi i uvek ostavite svežu vodu.

Lokacije u Srbiji

Danube Petfoods∙Antifašističke borbe 4/8 ∙11070 Beograd∙Srbija

@2018 Kudo hrana za pse i mačke. Sva prava zadržana.

Scroll Up