CÂINII SUNT CARNIVORI.

RESPECTĂM ACEST LUCRU PRECUM RESPECTĂM ȘI NATURĂ.

TOATE PRODUSELE NOASTRE SUNT FĂCUTE AȘA CUM NATURĂ A INTENȚIONAT- PLINE DE CARNE ȘI FĂRĂ CEREALE.

PUPPY & JUNIOR

MEDIUM AND MAXI BREED

KUDO puppy & junior medium & maxi este o masă completă perfect echilibrată, în conformitate cu cerințele pentru alimentarea de pui de câini de rasele medii și mari. Este bogat în proteine animale, dar are o cantitate limitată de grăsimi pentru o greutate corporală optimă și o dezvoltare sănătoasă a osului și articulațiilor.

• Produsul este ușor de digerat datorită tehnologiei de presare la rece care menține ingredientele în forma lor naturală
• Cantitate limitată de grăsimi și carbohidrați pentru a menține greutatea corporală sub control și pentru a se dezvolta corect articulațiile și oasele.
• Nu conține cereale, cartofi sau tapioca.
• Toate ingredientele sunt naturale, fără culoare sau arome.
• Beta-glucani din drojdie uscată de bere și rădăcină de cicoare stimulează imunitatea naturală.
• Mineralele naturale contribuie la dezvoltarea articulațiilor.
• Are un indice glicemic scăzut deoarece nu conține cereale și cartofi.
• Produsul are un indice alergic scăzut deoarece nu conține cereale și gluten.

CONȚINUT ANALITIC: proteină brută 28%, conținut de grăsime 14%, fibră brută de 3%, cenușă brută 5,3%, calciu 1,1% fosfor 0,85% sodiu 0,15%, max.10% umiditate.

ADITIVI (per kg), vitamine precum vitamina A 17800 UI, vitamina D3 2000 UI Vitamina E 300 mg Vitamina B1 15 mg Vitamina B2 15 mg Vitamina B6 10 mg Vitamina B12 0,05 mg Vitamina B3 50 mg, vitamina B5 30 mg, acid folic 2 mg, biotină 0,3 mg, vitamina C 50 mg; Oligoelemente: iod de 2 mg, seleniu 0,15 mg, 80 mg fier, 5 mg cupru, legată organic de cupru 3 mg, zinc 70 mg, legată organic de zinc 30 mg, 7 mg mangan, 660 mg de colină, DL-metionină 500 mg ; Antioxidanți: extracte din uleiuri vegetale bogate în tocoferol.

Ingrediente: carne de pui deshidratat (33%), mazăre uscată, grăsimi de pui, decorticate semințe de hrișcă * (nu este cereala), ficat de pui, mazăre întregi uscate la soare, semințele întregi hrișcă * (nu este cereala), morcovi uscați (1,2% ), pulpă de sfeclă uscată, semințe de in, semințe de carruba, mere uscate, dovleac uscate, extracte de cicoare, ierburi uscate (musetel, rozmarin, pătrunjel) (0,3%), beta-glucani, un amestec de vitamine și minerale. * În ciuda numelui, hrișcă nu este cereala.

INSTRUCTIUNI: Începeți prin amestecarea noii alimente de tip Kudo presate la rece cu alimentele vechi ale câinelui dvs. cu un raport de 50/50 (timp de 4 zile). După perioada introductivă, hrăniți câinele în cantități zilnice în funcție de greutatea lui.

* Valori prezentate în grame / alimentarea zilnica pentru câini se bazează pe ME calculat ca o bază pentru alimenterea.

* Orientările privind hrana sunt cantitățile inițiale; câinele Dvs. poate avea nevoie de mai multă sau mai puțină hrană în funcție de vârstă, nivel de activitate și temperament.

* Poate fi necesar să ajustați aportul alimentar al câinelui după un timp. Plasați întotdeauna apă proaspătă cu fiecare masă.

NOTĂ IMPORTANTĂ: Nu utilizați cupă de măsură pentru alimentele de câine extrudate, alimentele presate la rece sunt mult mai dense. Utilizați un vas Kudo pentru măsurarea sau măsurați alimentele cu un cantar de bucatarie precis.

Danube Petfoods∙Fenečka 107 ∙11275 Boljevci∙Serbia

@2018 Kudo hrană petru câinii și pisici. Toate drepturile rezervate.